Friday, January 4, 2013

Uusaasta taevas

Uusaasta taevas

2013 aasta on juba käes, kuid pildid, mida siin näidata tahan, on tehtud veel vanal aastal. Olen oma blogimisega hiljaks jäänud.
Kuigi meie ringi lapsed võtsid kõik oma uue aasta vastu siinsamas Eestis, said nad sel tunnil unistada uut aastat vastu võtma kuhugi mujale maailmas.






Teemaks oli siis suur ilutulestik öise linna kohal. Kasutasime tehnikat, mis võimaldab lihtsalt ja ehvektselt kujutada tumeda taeva taustal justkui päris valgusesähvatusi.
Esmalt tuli kasutada veidi oma musklit ja kogu paberi pind katta rasvakriitidega-mida värvilisem ja paksem kiht-seda parem :). Väikesed käekesed nühkisid mis hirmus :).

Edasi tuli neil sama kena ja kirev pind katta musta guašiga-ehk siis kõik ilu ära peita tumeda öö varju . Peale töö kuivamist hakkas pihta kratsimine. Igaüks sai omale hambatiku ja sellega  kraabiti välja linnasiluett ja kaunid tulelilled taevasse. Ja siis see juhtuski- piltidele ilmusid kõiksugu võõramaised tornid, kirikute kuplid, mošeed... :). Erika ja Margared võtsid oma unelmate uue aasta vastu Pariisis ja Eliise Egiptuses .
Ja täna saab veel soovida kõigile toredat uut aastat-tulgu see sama üllatav ja paljutõotav, kui need kaunid tööd siin:
Eliise

Erika
Margared




















No comments:

Post a Comment