Tuesday, November 20, 2012

Soovide lamp

Soovide lamp

Et meie pimedat aega hubaseks muuta ja oma kodu heade mõtete ja soovidega täita, valmisid Väikeses Ringis paljuütlevad lambikesed.

Teeküünaldele on küll maailmas vist kõiksugu kodusid ja pesasid loodud-siin siis jälle üks variant, mille algset ideed nägin ühes lennujaamas. Seal oli tühi pokaal ja plastikust koonus nii geniaalselt lambi moodustanud, et tuli vanakraami poodidesse klaase otsima minna. Ja et asi ei oleks lihtsalt ilus, lisasin lambikuplile nüansi, et lapsed saaksid  oma soovidemaailmas veidi ringi lennata.


 Alguses kaunistasid nad oma klaasi sädeleva liimiga ja kleepekatega. Järgmiseks tuli šablooni järgi koonus dekoratiivpaberist välja lõigata(lambikuppel). Ja siis tuligi see kõige põnevam, kuid samas raskem ülesanne-täita see koonus soovidega iseendale, oma perele kui ka kõigele muule siin maailmas. Eks kindlasti on kõigil peas palju soove, kuid võibolla keerulisem on neid paberile panna.

Eliise

 Kõige salajasemad soovid sai kirjutada kupli sissepoole, et need siiski küünlavalgusega õhku paiskuksid ja ka päkapikkudele teada oleksid, kuid võibolla ema-isa eest veidi peidus püsiksid :).





 
Erika

Lõpetuseks tuli koonus paelaga kokku sõlmida, küünal sisse panna ja jälgida varjude mängu ning loota, et mõni soov neist ka täitub.


Palun siis päkapikkudel lampe hoolikalt vaadelda ja ühtteist meelde jätta




Margared




No comments:

Post a Comment